Kom jij ook spelen?
Bel gerust 035 - 6926171

 

Activiteiten bij montris kinderopvang

Bij montris kinderopvang verzinnen de medewerkers de leukste activiteiten zodat de kinderen hun eigen talenten spelenderwijs ontdekken en ontwikkelen. Dat doen we door -naast de gewone dingen als eten, drinken, slapen en spelen- een gevarieerd aanbod uitdagende activiteiten aan te bieden in verschillende thema's. Van muziek tot lezen, van dansen tot de natuur in gaan. Van puzzelen tot proefjes, van kunst tot spoorzoeken. Dit heeft alles te maken met onze pedagogische visie op talenten. 

En er is meer. Op het kinderdagverblijf is er een echte muziek juf, doen we aan peutergym of komt de kapper op  bezoek voor een knipbeurt. 

Op de BSO maken onze medewerkers elke vakantie een uitdagend programma op basis van een thema, met elke dag andere activiteiten. Workshops, uitstapjes, danslessen, je kunt het zo gek niet bedenken. In een speciaal vakantieboekje kunnen ouders en kinderen lezen wat we gaan doen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat alle acht talenten uit ons pedagogisch concept aan bod komen. 

03 januari 2018

Ouderavond mediawijsheid

De laatste tijd is het steeds vaker in het nieuws: kinderen en het geb...

lees hier meer >

locaties