Kom jij ook spelen?
Bel gerust 035 - 6926171

 

Techniek bij montris kinderopvang

Wil jij ook meer leren en spelenderwijs ontdekken wat je met techniek kan doen? Montris biedt workshops voor kinderen van 4 tot 13 jaar aan. Bijna elke week ontdek je de fijne kneepjes van het vak techniek. Maak bijvoorbeeld een bewegende robothand, een werkende zaklamp of hypnose apparaat. Pimp je eigen tas met een buzzer of licht. Elke week is er een ander techniekthema. 

Wat?
Elke week leert 'Meester Billy' je iets over techniek. Daarnaast starten we regelmatig workshops met verschillende thema's. Thema's als 'techniek en muziek, programeren, ontdek de ozobotjes of 'Little Bits'

Thema voor september en oktober
'programmeren bij montris'

Leer..

  • stap voor stap programeren

  • een game maken

 

Wanneer en welke BSO?

  • Huizen (BSO Stoer) op maandag

  • Laren (BSO De Melkweg) op dinsdag

  • Amsterdam (BSO De Zuyder) op donderdag

  • Laren (BSO De Leemkuil) op vrijdag
     

Wij zijn 4 januari 2016 gestart! We gaan de workshops het hele jaar door aanbieden, wil jij de volgende ronde mee doen? Geef je dan snel op! 

Tijd
De workshop is van 16.00 tot 17.30 uur. 

Kosten
Voor klanten van onze BSO zijn de workshops gratis.

Voor niet-klanten €115,00 voor 8 weken*

* Wij kunnen kinderen ook ophalen van school, je neemt dan een middag BSO af en hebt eventueel recht op kinderopvangtoegslag van de overheid. Vragen? Bel gerust voor de mogelijkheden. 

Geef je op! 
Opgeven kan door een mail te sturen naar info@montris.nl. Zet in de mail de naam van jullie kind en voor welke locatie jullie hem of haar opgeven of geef het door in jouw groep. 

03 januari 2018

Ouderavond mediawijsheid

De laatste tijd is het steeds vaker in het nieuws: kinderen en het geb...

lees hier meer >

locaties