Kom jij ook spelen?
Bel gerust 035 - 6926171

 

Buitenschoolse opvang: kinderopvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Onze locaties buitenschoolse opvang in Amsterdam, Huizen en Laren zijn een fijne plek voor kinderen van 4 tot 13 jaar om na schooltijd even te kunnen landen. Buitenschoolse opvang of kortweg BSO. De school gaat uit en dan begint de vrije tijd. We starten even samen met een lekker glaasje water of een heerlijk kopje thee. Zo is er voor kinderen een herkenbare overgang van school naar de BSO. We besteden tijd en aandacht aan elkaar en de belevenissen van die dag.

BSO na schooltijd

Na de inspannende dag op school kunnen kinderen bij ons op hun eigen manier even ontspannen. Bijvoorbeeld op de bank een boek lezen, buiten op het plein ravotten, meedoen met een van de activiteiten of iets anders. We zorgen voor de juiste balans tussen 'even niks moeten' en 'talenten ontplooien'. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en willen graag nieuwe dingen leren, ook op de BSO. Met onze activiteiten brengen we de kinderen op ideëen zodat zij hun talenten kunnen ontwikkelen. 

BSO tijdens schoolvakanties of studiedagen

Ook tijdens de schoolvakanties en studiedagen kunnen de kinderen bij ons terecht. Onze betrokken medewerkers staan klaar om er op de BSO een leuke dag van te maken. In elke vakantie maken zij een uitdagend programma op basis van een thema met elke dag andere activiteiten. Workshops, uitstapjes, sportlessen, je kunt het zo gek niet bedenken. 

Activiteiten op de BSO

Onze medewerkers verzinnen de leukste activiteiten zodat de kinderen hun eigen talenten spelenderwijs ontdekken en ontwikkelen. Van dansen tot proefjes, van kunst tot spoorzoeken. Dit heeft alles te maken met onze pedagogische visie op talenten. De kinderen denken mee. Ze kunnen heel goed vertellen wat ze leuk vinden en wat ze weleens willen doen. Dat kan op onze BSO's. Zo hebben zij ook hun stem in het aanbod. Daarnaast praten ze ook mee met de afspraken op de BSO en de verdeling van de 'huishoudelijke taken', zoals bekers naar de keuken brengen en opruimen. Ook dat hoort erbij, net als thuis. 

Vast team van medewerkers

Op elke BSO stellen we een leuk team samen zodat alle 8 talenten uit ons pedagogisch concept 'Meervoudige Intelligentie' de aandacht krijgen die ze verdienen. Zo hebben we meester Ivo die graag een potje voetbalt. Juf Michelle die altijd gave spelletjes verzint. Voor het maken van de mooiste kunstwerken moet je bij juf Leander zijn. En meester Billy weet alles van techniek en muziek. Zo hebben kinderen een geweldige tijd op onze BSO. 

Locaties 

Wij hebben vijf mooie locaties buitenschoolse opvang. Kijk gerust rond en kom meer te weten over onze locaties in Amsterdam, Huizen of Laren:

19 november 2014

BSO stoer is nu geopend!

vanaf 20 november kunnen alle kinderen uit Huizen na school spelen in het bos aan de crailoseweg. BSO stoer doen veel activiteiten na     lees hier meer >

locaties