Kom jij ook spelen?
Bel gerust 035 - 6926171

 

Het kinderdagverblijf: kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Onze kinderdagverblijven in Almere, Bussum en Huizen zijn een heerlijke plek voor kinderen vanaf 3 maanden tot het moment dat zij naar de basisschool gaan. Ze kunnen er eten, slapen en natuurlijk ook lekker ontdekken, leren en genieten. Ieder in hun eigen tempo.

Baby's volgens hun eigen ritme, zoals ze gewend zijn van thuis. Dreumessen en peuters voelen zich veilig en vertrouwd als duidelijk is hoe de dag zal verlopen. De dag is daarom ingedeeld volgens een vast ritme met eten, drinken, spelen, slapen en meer.

Onze peuteropvang in Laren en Huizen zijn een heerlijke plek voor kinderen vanaf 2 jaar tot het moment dat zij naar de basisschool gaan. Samen spelen met vriendjes, een leuke voorbereiding voor als je straks naar school gaat.  

Zorg, aandacht en samen spelen
Onze betrokken en goed geschoolde medewerkers staan elke dag klaar om liefdevolle zorg en aandacht te geven. Iets dat ieder kind nodig heeft. Het kinderdagverblijf is ook de plek waar kinderen voor het eerst leren om samen te spelen. Eerst nog naast elkaar, later met elkaar én ze sluiten hun eerste vriendschappen. Hoe mooi is dat!

Activiteiten op het kinderdagverblijf
Voor ieder kind van elke leeftijd is er wat, zowel vertrouwde speeltjes als uitdagende, nieuwe activiteiten. Kinderen kunnen zo binnen de veilige grenzen van het kinderdagverblijf zelf op ontdekkingstocht gaan. Natuurlijk onder begeleiding van onze medewerkers.

Onze medewerkers verzinnen daarnaast de leukste activiteiten zodat de kinderen hun eigen talenten spelenderwijs ontdekken en ontwikkelen. Van muziek maken tot lezen, van dansen tot de natuur in gaan. Dat heeft alles te maken met onze pedagogische visie op talenten. 

Kleine wereld op maat
In onze kinderdagverblijven is een wereld op maat voor kinderen gecreëerd. Dat zie je terug in de inrichting die aangepast is op de kleintjes. Denk aan wasbakken, wc's en ook stoelen, tafels en kasten. Vol zelfvertrouwen kiezen de kinderen een boek uit de kast of gaan ze zelf naar de wc. 

Vast team medewerkers
Op elk kinderdagverblijf is een vast team van medewerkers, dat al jaren bij montris werkt. Ze hebben liefde voor het vak en al vele luiers verschoond, flesjes gegeven, kinderen getroost en boeken voorgelezen. Kortom: ieder kind liefdevol aandacht gegeven.

Locaties 
Wij hebben drie kinderdagverblijven en twee peuteropvang op mooie locaties. Kijk gerust rond en kom meer te weten over onze locaties in Almere, Bussum of Huizen:

19 november 2014

BSO stoer is nu geopend!

vanaf 20 november kunnen alle kinderen uit Huizen na school spelen in het bos aan de crailoseweg. BSO stoer doen veel activiteiten na     lees hier meer >

locaties