Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-de-ballon

Prokino De Ballon

Peuteropvang
Buitenschoolse opvang
Decorative bar
Prokino De Ballon, peuteropvang, Kampen
Onze dienstverlening
Je vindt onze gezellige peuteropvang en buitenschoolse opvang in basisschool Het Meerrijk. In de school hebben we ons eigen, knusse lokaal waar jouw kind fijn kan spelen met leeftijdsgenootjes. Doordat we in de school gehuisvest zijn, zijn we heel betrokken bij de school. Kinderen die naar onze peuteropvang of buitenschoolse opvang komen vanuit de school voelen zich daarom snel thuis.

Onze dienstverlening

Prokino De Ballon biedt zowel peuteropvang als buitenschoolse opvang. Interesse in onze opvang? Vraag een rondleiding aan.

Peuteropvang: peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Buitenschoolse opvang: naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Het allerleukste aan Prokino De Ballon
Activiteiten
Knutselen, dansen en boekjes lezen.
Buiten
De speeltoestellen op het schoolplein.
Leren
Spelend leren met de activiteiten uit het VVE programma of Doenkids.
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Baby leest boekje op opvang
Voorschoolse Educatie (VE)
Om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren, werken we op de peuteropvang met Voorschoolse Educatie (VE). De activiteiten uit het VE-programma laten jouw kind al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen. Hierdoor ontwikkelt jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder.
Meer over VE
Kinderen tekenen op papier op de opvang
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Peuteropvang
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Ballon
Adres
Gevers van Endegeeststraat 2
Postcode
8265 ZD
Stad
Kampen
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer POV
143339709
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
8:15 - 12:15
Dinsdag
8:15 - 12:15
Woensdag
8:15 - 12:15
Donderdag
8:15 - 12:15
Vrijdag
8:15 - 12:15