Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Oudercommissie

Oudercommissie

Kies type opvang
Decorative bar

De oudercommissie van Prokino

Prokino hoort graag de mening van ouders. De oudercommissie biedt ouders de kans om meer betrokken te zijn bij de opvanglocatie(s) van hun kind(eren) en zo gezamenlijk te werken aan een (nog) betere kinderopvang.

De oudercommissie spreekt uit naam van de ouders en adviseert Prokino gevraagd en ongevraagd over uiteenlopende onderwerpen. Hierbij kunt u denken aan de kwaliteit van de opvang, het beleid ten aanzien van (op)voeding en ontwikkeling, veiligheid en gezondheid, tarieven, openingstijden, speelmateriaal en activiteiten. Daarnaast vormen de leden van de oudercommissie een aanspreekpunt voor ouders.

De oudercommissie werkt doelgericht, zorgvuldig en in een prettige sfeer en draagt zo bij aan (het verbeteren van) de kwaliteit van de opvang. Enkele keren per jaar komen de leden bij elkaar om samen met de leidinggevende allerlei zaken te bespreken. Dit gebeurt altijd op een tijdstip dat voor iedereen goed uitkomt.

Prokino heeft een oudercommissiereglement. Dit reglement vraagt u op bij de locatie.

Lid worden van de oudercommissie

De oudercommissie is altijd op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde leden! Vindt u het leuk om mee te praten en te denken over het beleid van en ontwikkelingen bij Prokino? Of heeft u tips, suggesties of klachten die u graag met ons wilt delen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers op de locatie.