Bikkels Buurtsportcoach
Huizen

In Huizen is het concept ´Buurtsportcoach´ in het leven geroepen om de bewoners lekker in beweging te krijgen. Dus ook de kinderen. Montris heeft een eigen buursportcoach in huis; Bikkels. Onder leiding van onze collega Ivo organiseert het Bikkels-team, vaak in samenwerking met gemeente Huizen, de leukste, sportieve activiteiten. Meedoen is gratis en onderhand kunnen we zeggen dat plezier en mooie, rode appelwangen gegarandeerd zijn! Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste activiteiten van Bikkels? Like hier de Facebookpagina van Bikkels!

Bikkels is een onderdeel van sportief Huizen. Alle activiteiten van de buurtsportcoaches zijn op hun pagina te vinden via www.sportiefhuizen.nl 

Peuterbootcamp

Bikkels organiseert Peuterbootcamp voor alle stoere, sportieve peuters in Huizen, die liever rennen dan stilstaan. Dit vindt plaats in het bos bij ons kinderdagverblijf De Wipneus. De kinderen doen een circuitje onder begeleiding van buurtsportcoach Ivo en zijn Bikkels-team. Klimmen, kruipen, klauteren, rennen! Peuterbootcamp maakt ook geregeld een uitstapje naar onze andere kinderdagverblijven.

Freerunning

Ben jij zo iemand die altijd net even op dat hoge muurtje moet klimmen, met zijn tenen een tikkeltje over het randje wil leunen, een kei is in balans en voor een salto hier en daar niet bang is? Kom dan meedoen met de lessen Freerunning, die Bikkels organiseert onder leiding van onze collega Jelle. Je leert wallflips, lazy vaults, salto’s, speedvaults en meer. We beginnen in een sportzaal, waar we genoeg matjes en ander materiaal tot onze beschikking hebben.

Vrienden van Bikkels

Natuurlijk doen we niet alles alleen, we organiseren ook samen met onze vrienden de leukste activiteiten:

Outvit
Dance Point
Osorezu
Connect Huizen
Fightclub Huizen

Vakanties

Tijdens de schoolvakanties zijn er elke dag activiteiten van Bikkels en van de vrienden van Bikkels. Zo organiseren wij Freerundagen, peuter en kleuterfestivals met allerlei leuke sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2 jaar!

CONTACTGEGEVENS

E: ivo.hougardy@montris.nl
M: 06 – 306 36 550

OPENINGSTIJDEN

maandag van 10.00 tot 18.00 uur
dinsdag van 10.00 tot 18.00 uur
woensdag van 10.00 tot 18.00 uur
donderdag van 10.00 tot 18.00 uur
vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur