Kom jij ook spelen?
Bel gerust 035 - 6926171

Ouderavond mediawijsheid

03 januari 2018

De laatste tijd is het steeds vaker in het nieuws: kinderen en het gebruik van beeldschermen, media en andere technologieën. Hoe kan je je kind op een gezonde, veilige, sociale en creatieve manier leren omgaan met iPad, smartphone en media? In de nabije toekomst zal dit alleen maar toenemen. Als ouder wil je je kinderen bewust leren omgaan met al deze digitale gereedschappen, maar dat is nog niet zo makkelijk. Je krijgt te maken met vragen als 'hoe lang is het nog gezond qua beeldschermtijd?', 'hoe garandeer ik een veilige online omgeving?', 'geef ik zelf het goede voorbeeld?' of 'hoe vind ik kwalitatieve apps en games voor mijn kind?' 

Wij verzorgen in samenwerking met Bureau Jeugd & Media een interactieve lezing over de uitdagingen en kansen van mediaopvoeding. Aan bod komen huidige wetenschappelijke inzichten omtrent mediagebruik van het jonge kind, de risico's maar vooral ook de fantastische mogelijkheden en kansen die je je kind mee kunt geven. Er is de mogelijkheid om vragen te stellen en daarbij kan je ook je eigen ervaring delen.

29 januari, BSO de Leemkuil
De Leemkuil 4, Laren
Leeftijd: 4 - 7 jaar
Aanvang 20.00 uur

5 februari, BSO Buutvrij
Tweede weteringsplantsoen 10, Amsterdam
Leeftijd: 4 - 7 jaar
Aanvang 20.00 uur

12 februari, BSO de Zuyder
Barentszplein 14, Amsterdam
Leeftijd: 8 - 12 jaar
Aanvang 20.00 uur

Opgeven kan via info@montris.nl o.v.v. mediawijsheid. Vermeld hier bij welke locatie je aanwezig bent en met hoeveel personen je komt. Hou het laatste nieuws in de gaten via onze facebook en zet jezelf ook op aanwezig in het event.

03 januari 2018

Ouderavond mediawijsheid

De laatste tijd is het steeds vaker in het nieuws: kinderen en het geb...

lees hier meer >

locaties