Kom jij ook spelen?
Bel gerust 035 - 6926171

Kinderdagverblijf De Wipneus in Huizen 

Door de mooie ligging midden in het bos op het terrein van De Trappenberg in Huizen is het kinderdagverblijf De Wipneus met veel activiteiten op natuur gericht. Nadat je bent afgeslagen op de Crailoseweg krijg je als snel het gevoel midden in het bos te zijn. Het ligt namelijk op een paar minuten afstand van de A1 (afslag 8 Blaricum). Voor wonen of werken in Huizen, Laren, Blaricum, Bussum en zelfs Naarden is KDV De Wipneus uitstekend te bereiken. 

Dan de locatie zelf, het is een heel ruim pand. Zowel binnen als buiten. Hierdoor kunnen de kinderen samen met onze medewerkers op verschillende plekken spelen, ontdekken en zich uitleven. Vanuit de centrale hal gaat er één gang naar links en één gang naar rechts. Aan elke gang liggen vier groepen. Één van die groepen is BSO Stoer. 
Er zijn twee grote buitenspeelplaatsen met een aparte 'babytuin', speciaal voor de allerkleinsten. Vanuit de buitenspeelplaats lopen we door een afgesloten hek zo het bos in. Hier maken we in alle jaargetijden heerlijke wandelingen. 

Wat ouders zeggen

Ouders vinden deze locatie een hele fijne plek door de prettige en gezellige sfeer en door de betrokkenheid van onze bekwame medewerkers. Daarnaast is deze locatie erg aantrekkelijk door de ruime openingstijden en de flexibele opvang.

 

                 "Het is zo leuk op de wipneus, dat ik zelf weleens heb overwogen

                           niet te gaan werken, maar een dagje te blijven" :)

                      Moeder van Amelie (KDV de Wipneus)


Vast team van medewerkers

Op elk kinderdagverblijf is een vast team van medewerkers, dat al jaren bij montris werkt. Ze hebben liefde voor het vak en al vele luiers verschoond, flesjes gegeven, kinderen getroost en boeken voorgelezen. Kortom: ieder kind liefdevol aandacht gegeven. 

Openingstijden

Bij kinderdagverblijf De Wipneus zijn de kinderen van harte welkom tijdens de volgende openingstijden:

  • van maandag tot en met vrijdag van 06.45 uur tot 18.45 uur


Contactgegevens
KDV De Wipneus is gevestigd in een pand op het terrein van De Trappenberg. Dit is het adres:

Crailoseweg 118
1272 EX Huizen
De Wipneus: 035 692 61 80

Meer informatie 

Meer informatie over kinderdagverblijf De Wipneus vind je op een van de volgende pagina's:

03 januari 2018

Ouderavond mediawijsheid

De laatste tijd is het steeds vaker in het nieuws: kinderen en het geb...

lees hier meer >

locaties