Kom jij ook spelen?
Bel gerust 035 - 6926171

 

Peuteropvang De Wirrewarre in Laren

In de Larense Montessorischool (LMS) vind je naast BSO De Leemkuil ook peuteropvang De Wirrewarre. Een heerlijke plek voor kinderen van 2 tot 4 jaar, tot ze naar de basisschool gaan. Ieder kind kan in het eigen tempo ontdekken en zich ontwikkelen als voorbereiding op school.

We hebben een grote, lichte ruimte die aansluit op een van de speelpleinen. Dit plein is speciaal geschikt voor onze peuters, zodat zij in alle vrijheid en veiligheid buiten kunnen spelen. Onder begeleiding van onze medewerkers gaan ze binnen en buiten op ontdekkingstocht. Spelen met het vertrouwde speelgoed en meedoen met nieuwe, uitdagende activiteiten. Ze leren hier voor het eerst om samen te spelen met hun leeftijdsgenootjes. Dat vinden ze erg leuk! Peuteropvang De Wirrewarre is een plek waar kinderen zich echt thuis voelen. 

VVE van Puk & Ko 

Peuteropvang De Wirrewarre werkt met het programma Puk & Ko voor de vroeg- en voorschoolse educatie (VVE). Dit is een speciaal programma ter voorbereiding op de basisschool. Taal, tellen en omgang met elkaar zijn de drie onderdelen hiervan. Dit doen we door te werken met leuke thema's waarin de pop Puk een belangrijke rol speelt. Binnen de veilige grenzen van de opvang ontwikkelen de kinderen zich zo spelenderwijs. 

Groepen

Peuteropvang Wirrewarre heeft twee groepen in de ochtend: een groep voor maximaal 16 kinderen en een groep voor maximaal 8 kinderen. Daarnaast bieden we voor maximaal 8 kindjes ook verlengde opvang aan op de maandag, dinsdag en donderdag. 

Openingstijden

Bij peuteropvang De Wirrewarre zijn de kinderen van harte welkom tijdens de volgende openingstijden:

  • van maandag tot en met donderdag van 8.15 uur tot 12.15 uur 

  • op vrijdag van 08.15 uur tot 11.45 uur

  • verlengde opvang op maandag, dinsdag en donderdag van 12.15 tot 14.30 uur


Contactgegevens

Peuteropvang De Wirrewarre is gevestigd in de LMS aan De Leemkuil. Dit is het adres:

De Leemkuil 4
1251 AR Laren
035 533 00 71

Meer informatie

Meer informatie over peuteropvang De Wirrewarre vind je op een van de volgende pagina's:

 

03 januari 2018

Ouderavond mediawijsheid

De laatste tijd is het steeds vaker in het nieuws: kinderen en het geb...

lees hier meer >

locaties