Kom jij ook spelen?
Bel gerust 035 - 6926171

Peuteropvang Flink in Huizen

Bij het kinderdagverblijf De Wipneus en buitenschoolse opvang Stoer vind je ook onze nieuwe peuteropvang Flink. Een heerlijke plek bij de Trappenberg in Huizen, midden in het bos langs de Crailoseweg. Een leerzame plek voor kinderen van 2 tot 4 jaar, tot ze naar de basisschool gaan. Ieder kind kan in eigen tempo ontdekken en zich ontwikkelen als voorbereiding op school.

We hebben een fijne groepsruimte die aansluit op een van de speelpleinen en het bos. Onder begeleiding van onze medewerkers gaan ze binnen en buiten op ontdekkingstocht. Spelen met het vertrouwde speelgoed en meedoen met nieuwe, uitdagende activiteiten. Ze leren hier om samen te spelen met hun leeftijdsgenootjes. Dat vinden ze erg leuk! Peuteropvang Flink is een plek waar kinderen zich echt thuis voelen en waar natuurlijk ontwikkelen centraal staat.

VVE van Puk & Ko 
Peuteropvang Flink werkt met het programma Puk & Ko voor de vroeg- en voorschoolse educatie (VVE). Dit is een speciaal programma ter voorbereiding op de basisschool. Taal, tellen en omgang met elkaar zijn de drie onderdelen hiervan. Dit doen we door te werken met leuke thema's waarin de pop Puk een belangrijke rol speelt. Binnen de veilige grenzen van de opvang ontwikkelen de kinderen zich zo spelenderwijs. 

Groepen
Peuteropvang Flink heeft één groep voor maximaal 16 kinderen.

Openingstijden
Bij peuteropvang Flink zijn de kinderen van harte welkom tijdens de volgende openingstijden:

  • van maandag tot en met vrijdag van 8.15 uur tot 13.15 uur


Contactgegevens
Peuteropvang Flink is gevestigd bij de Trappenberg. Dit is het adres:

Crailoseweg 118
1272 EX Huizen

Meer informatie
Meer informatie over peuteropvang Flink vind je op een van de volgende pagina's:

03 januari 2018

Ouderavond mediawijsheid

De laatste tijd is het steeds vaker in het nieuws: kinderen en het geb...

lees hier meer >

locaties