Kom jij ook spelen?
Bel gerust 035 - 6926171

Zwanger? 

Zwanger? Van harte gefeliciteerd! Een bijzondere periode om lekker van te genieten, maar ook om na te denken over kinderopvang. Kies tijdig een goede opvang uit die bij jullie past. Wij helpen graag met het vinden van de juiste oplossing voor jullie nieuwe situatie als straks de baby geboren is.

 

Waarom montris kinderopvang?

Heb je behoefte aan ruime openingstijden of juist aan flexibele opvang? Ben je op zoek naar een sfeervolle omgeving waar je kindje straks veel kan genieten van de buitenlucht? En zoek je zekerheid en continuïteit, ten aanzien van openingstijden en goed gekwalificeerd personeel? Onze kinderdagverblijven bieden hiervoor uitkomst. Montris kinderopvang verzorgt professionele en liefdevolle kinderopvang. Laat je kindje met een gerust gevoel bij ons achter! Vanuit onze pedagogische visie bieden wij kinderen de kans om spelenderwijs hun talenten te ontwikkelen. Onze opvanglocaties vind je in Almere, Bussum, Huizen en Laren.

 

Het hele jaar door vertrouwde gezichten

Onze kinderdagverblijven zijn het hele jaar door geopend met uitzondering van de feestdagen en een studiedag. In het belang van je kindje zijn al onze pedagogisch medewerkers goed gekwalificeerd en bij ons in vaste dienst. Tijdens afwezigheid van de pedagogisch medewerker werken wij met vaste invalkrachten. Zo ziet je kindje altijd een vertrouwd gezicht en dit geeft jou als ouder ook een vertrouwd gevoel!

 

Rondleiding, kennismaking en wennen

Wij vinden het belangrijk dat je een goede indruk krijgt van ons kinderdagverblijf, zodat je tijdens je zwangerschap een zorgvuldige keuze kunt maken. We ontvangen je graag voor een rondleiding. Zo krijg je een goede eerste indruk en heb je alle gelegenheid tot het stellen van vragen.
Tijdig inschrijven is verstandig, dit kan gewoon op basis van je uitgerekende datum. Zodra het kindje geboren is, vinden we het leuk om een kaartje te ontvangen. Zo hebben we direct de juiste naam en geboortedatum en kunnen we het contract verder in orde maken. Vlak voordat je baby bij ons gaat starten, maken we een afspraak voor een intakegesprek en plannen we wenmoment(en) in.

 

Wensen

Wij vinden het belangrijk de thuissituatie zoveel mogelijk na te bootsen. Zo houden we rekening met het slaap- en voedingsritme van je baby en ook het soort voeding. Andere wensen? Laat het ons weten, we denken graag mee! De eerste weken zijn erg belangrijk voor een fijne start voor je baby. Als het goed gaat met je kindje, geeft je dit als ouder ook rust en vertrouwen. Even bellen om te horen hoe het gaat? Dit kan altijd, de pedagogisch medewerker staat je graag te woord!  


Handig om te weten

  • De luiers, (Nutricia) flesvoeding en broodmaaltijden zijn inbegrepen in de prijs. Indien je kindje ouder is dan 1 jaar, bestaat de mogelijkheid om warme maaltijden af te nemen.

  • Montris heeft een eigen kinderopvang app! Zo heeft je kindje een eigen digitaal schriftje met de gebeurtenissen van de dag en een eigen fotoboekje. Als ouder kan je snel een kort berichtje aan de groep sturen en alle nieuwsbrieven communiceren wij via de app.

  • Geef je borstvoeding? De gekolfde melk kan ’s morgen meegegeven worden. Ook is er een aparte ruimte waar je zelf borstvoeding kunt geven.

  • Je kindje heeft op de groep een eigen mandje voor een eigen knuffeltje, een eventuele speen en reservekleding.

  • Je kindje slaapt in een vast bedje en krijgt voeding volgens het door jullie aangegeven schema. Dit geeft rust en vertrouwen.

 

Kinderopvangtoeslag

Als je gebruik maakt van Montris kinderopvang, heb je recht op kinderopvangtoeslag. Dit is afhankelijk van jouw (en je partners) inkomen. Op de site van de belastingdienst (http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen) kan je een proefberekening maken.

Klik hier voor onze tarieven.

03 januari 2018

Ouderavond mediawijsheid

De laatste tijd is het steeds vaker in het nieuws: kinderen en het geb...

lees hier meer >

locaties