Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-buitenbos

Prokino Buitenbos

Peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Peuteropvang
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Je vindt onze gezellige peuteropvang in een scountinggebouw op een prachtige plek in de Ermelose bossen. Binnen is er een huishoek en bouwhoek, maar ook een werkplaats om te knutselen. Maar we spelen en leren vooral buiten! Ravotten, hutten bouwen, knutselen en de natuur ontdekken, daarvoor komt jouw kind naar Prokino Buitenbos.
Het allerleukste aan Prokino Buitenbos
Bossen
Om verstoppertje in te spelen
Hutten
Hutten bouwen in het bos
Uk & Puk
De leuke en leerzame spelletjes van Uk & Puk.
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
Uk en Puk
Op avontuur met Uk & Puk
Op de peutergroep werken wij met het Vroegschools Educatie (VE) programma Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met dit programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw peuter met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes jouw peuter om zich sociaal en emotioneel verder te ontwikkelen, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Peuteropvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Buitenbos
Adres
Watervalweg 175
Postcode
3853 PS
Stad
Ermelo
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer POV
556370612
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
8:30 - 12:30
Dinsdag
8:30 - 12:30
Woensdag
8:30 - 12:30
Donderdag
8:30 - 12:30
Vrijdag
8:30 - 12:30