Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-buitenbos

Prokino Buitenbos

Peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Peuteropvang
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Je vindt onze gezellige peuteropvang in een scountinggebouw op een prachtige plek in de Ermelose bossen. Binnen is er een huishoek en bouwhoek, maar ook een werkplaats om te knutselen. Maar we spelen en leren vooral buiten! Ravotten, hutten bouwen, knutselen en de natuur ontdekken, daarvoor komt jouw kind naar Prokino Buitenbos.
Het allerleukste aan Prokino Buitenbos
Bossen
Om verstoppertje in te spelen
Hutten
Hutten bouwen in het bos
Uk & Puk
De leuke en leerzame spelletjes van Uk & Puk.
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Uk en Puk knuffeltje van Prokino kinderopvang
Op avontuur met Uk & Puk
Op de peutergroep werken wij met het Vroegschools Educatie (VE) programma Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met dit programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw peuter met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes jouw peuter om zich sociaal en emotioneel verder te ontwikkelen, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Peuteropvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Buitenbos
Adres
Watervalweg 175
Postcode
3853 PS
Stad
Ermelo
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer POV
556370612
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
8:30 - 12:30
Dinsdag
8:30 - 12:30
Woensdag
8:30 - 12:30
Donderdag
8:30 - 12:30
Vrijdag
8:30 - 12:30