Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino De Regenboog

Kinderdagverblijf
Decorative bar
Kinderen spelen
Onze dienstverlening
Kinderdagverblijf De Regenboog biedt kinderopvang in Almere Stad. Je vindt ons aan de achterzijde van het Flevoziekenhuis. Het kinderdagverblijf ligt centraal in Almere, vlakbij Almere-Centrum, Filmwijk, Verzetswijk, Tussen de Vaarten en Parkwijk. De Regenboog doet haar naam eer aan; het is een kleurrijke locatie en elke groep heeft een eigen regenboogkleur.
DOENKids
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Kinderdagverblijf
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino De Regenboog
Adres
Hospitaalweg 1
Postcode
1315 RA
Stad
Almere
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer KOV
156647229
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
06:45 - 18:45
Dinsdag
06:45 - 18:45
Woensdag
06:45 - 18:45
Donderdag
06:45 - 18:45
Vrijdag
06:45 - 18:45