Peuterspeelzaal in Huizen

Peuteropvang Flink
Crailoseweg 118
Huizen

Ons inspectierapport vind je hier.
(Flink valt onder KDV de Wipneus)

Onze peuterspeelzaal Huizen is Peuteropvang Flink. Peuters kunnen hier dagelijks een hele ochtend terecht. PO Flink vind je midden in het bos, naast ons kinderdagverblijf De Wipneus en in hetzelfde pand als BSO Stoer, op het terrein van De Trappenberg in Huizen. Midden in ´t Gooi, dichtbij Naarden, Bussum, Laren en Blaricum. We zitten op een paar minuten afstand van de A1 (afslag 8 Blaricum), dichtbij het Tergooi Ziekenhuis Blaricum, dus uitstekend bereikbaar. Flink is een peuteropvang waar natuurlijk ontwikkelen centraal staat. Hoe kan het ook anders met onze ligging naast bos en  hei!

Ochtendje peuterspeelzaal in Huizen

Peuteropvang Flink is een fijne en leerzame plek voor kinderen van 2 tot 4 jaar.  We hebben wisselende thema´s en pop Puk speelt altijd een belangrijke rol in het programma. Binnen de veilige grenzen van de opvang ontwikkelen de kinderen zich zo spelenderwijs.

Daarnaast is er genoeg ruimte voor vrij spelen. Dit doen we soms binnen, maar natuurlijk zoveel mogelijk buiten! Peuteropvang bieden we aan op de ochtenden, rond 13.00 uur kun je je peuter weer komen ophalen.

Activiteiten

Naast de themagerichte activiteiten, zijn we bij PO Flink vaak creatief bezig in ons atelier, met veel plezier maken we iets moois tussen kunst en kitsch. Ook dansen we graag, het liefst op zelfgemaakte muziek. En doen we vaak een spelletje. De kinderen van Flink zijn gek op het bos en de hei, daar vind je ons met grote regelmaat. Onderweg verzamelen we allerlei natuurschatten, we nemen spannende wandelpaadjes en zingen graag liedjes in de buitenlucht. De zandbakspullen mogen mee, maar spelen met takken is eigenlijk nog veel leuker. Net zoals het rollen en rennen van de heuveltjes.  Flink werkt samen met ‘Natuur is een feestje’ en doet mee aan het project ‘Peuters in het wild’.

Pedagogisch concept

De thema´s en de activiteiten van onze kinderopvang Huizen passen binnen ons pedagogisch concept; bij montris gaan we ervan uit dat elk kind een mix van talenten heeft. Er zijn 8 talentgebieden: Ik, Bewegen, Muziek, Natuur, Samen, Logica, Woord en Beeld. We laten deze talenten terugkomen in de activiteiten. Zo ontdekken en ontwikkelen kinderen spelenderwijs de mix aan talenten die zij bezitten. Op die manier hopen we bij te dragen aan de ontwikkeling van evenwichtige mensen die vol zelfvertrouwen in de wereld staan!

Binnen/Buiten

Groot voordeel van peuteropvang Flink is de ligging in het bos en vlakbij de hei. Vanuit de buitenspeelplaats lopen we zo het bos in. Hier maken we in alle jaargetijden goed gebruik van! Onze buitenspeelplaats heeft een zandbak en we hebben ons eigen plantjes. Binnen is het ook goed toeven. Bij Flink kan gespeeld worden in de bouwhoek, het winkeltje, in het atelier. Ook hebben we een fijne chillplek, een grote, gezellige eettafel en een keuken. In onze inrichting komen de kleuren en materialen terug uit onze natuurlijke omgeving. En de kast vol vieze laarzen; dat is typisch Flink.

CONTACTGEGEVENS

Crailoseweg 118
1272 EX Huizen
T: 035 69 26 182

OPENINGSTIJDEN

Maandag van 8.15 tot 13.15 uur
Dinsdag van 8.15 tot 13.15 uur
woensdag van 8.15 tot 13.15 uur
donderdag van 8.15 tot 13.15 uur
vrijdag van 8.15 tot 12.15 uur