Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Stichting-meander-prokino
Missie-en-kernwaarden
Stichting Meander-Prokino: missie en kernwaarden

Missie & kernwaarden

Waar Stichting Meander-Prokino voor staat
Decorative bar

Stichting Meander-Prokino hanteert drie kernwaarden en staat voor de volgende purpose, missie en visie:

Purpose, missie en visie

Purpose
Wij dragen bij aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Omdat we weten dat een kind vanuit een sterke basis zichzelf leert kennen en met vertrouwen de wereld tegemoet gaat.

Missie
Bij ons voelen kinderen en jongeren zich thuis, omdat onze medewerkers ieder kind de persoonlijke zorg en aandacht geven die het nodig heeft. Met interesse en deskundigheid kijken we wat hen bezighoudt en dagen we hen uit in de eigen ontwikkeling. Daarbij motiveren we, laten we ze zelf dingen proberen en vieren we hun successen. Zo halen we het beste uit ieder kind.

Visie
Met uitdagende activiteiten leren we kinderen en jongeren met dagelijkse begeleiding te groeien in zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Waar nodig doen wij dit samen met hun familie en partners uit het netwerk. Zo ontwikkelen kinderen en jongeren bij ons hun talenten en gaan zij betekenisvolle relaties aan. Daaruit kunnen mooie vriendschappen ontstaan.

Kernwaarden

De drie kernwaarden van Stichting Meander-Prokino zijn:

  1. Samenwerken
  2. Ondernemen
  3. Groeien

Deze drie waarden deelt Stichting Meander-Prokino met Prokino Kinderopvang, Prokino Zorg en Meander internaten die ook tot de groep van Stichting Meander-Prokino behoren. De kernwaarden lopen als een rode draad door de gehele organisatie en bepalen de richting van alle activiteiten, de mentaliteit en cultuur binnen de organisatie.