Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Zorg
Locaties
Zuid-holland-zuid
Brug

Zuid-Holland Zuid

Tegenover het station en dichtbij het centrum van Dordrecht bieden wij 2 vormen van wonen met begeleiding aan. Winkels en openbaar vervoer zijn op fietsafstand te vinden, zodat onze jongeren op een eenvoudige manier naar school of werk kunnen gaan.

Over onze locatie

Dordrecht is een historische, oude stad en dat zie nog steeds overal terug. De locatie van Prokino Zorg ligt in hartje centrum, in een pand dat voorheen een schippersinternaat was.

Je kunt ons vinden tegenover het station (op drie minuten loopafstand). Binnen tien minuten ben je in de gezellige binnenstad. Daar vind je veel winkels en leuke horecagelegenheden.

Basis- en middelbare scholen zijn goed bereikbaar met de fiets of het OV.

Bij Prokino Zorg bieden wij twee vormen van begeleiding aan. Een overbruggingsgroep en een kamertrainingscentrum. Beide groepen zitten op één verdieping, met twee verschillende vleugels. Ook is er is een gymzaal en een fietsenhok waar we gebruik van kunnen maken.

Kinderen
De juiste zorg, dichtbij
Het ene kind heeft een voorspoedige start in het leven, terwijl dat voor de ander minder vanzelfsprekend is. Ook de ontwikkeling verloopt bij ieder kind anders. Daarom biedt Prokino Zorg begeleiding voor kinderen, jongeren en gezinnen die extra aandacht en begeleiding nodig hebben bij het opgroeien.
Jongeren
Zo gewoon mogelijk
Het uitgangspunt voor de begeleiding is dat het kind zo gewoon mogelijk kan meedoen. Niet alleen thuis, maar bijvoorbeeld ook op de opvang. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn er dan ook precies op die plekken om de juiste begeleiding te bieden.

Onze zorgproducten

Vanuit onze locatie in Dordrecht bieden wij de volgende hulp aan:

Overbruggingsgroep (12-18 jaar)

Kamertrainingscentrum (KTC, 16-18 jaar)

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Zorg Zuid-Holland Zuid
Adres
De Singel 298A en 298 B
Postcode
3311 HL
Stad
Dordrecht
Postbus
-
Contact
Telefoon
010-4972727
KVK-nummer
-
Openingstijden
Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 17:00