Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Zorg
Locaties
Zeeland-en-west-brabant
Zeelandbrug

Zeeland en West-Brabant

Het kantoor van Regio Zeeland en West-Brabant is gelegen in het idyllische 's-Heer Hendrikskinderen, een dorp in de gemeente Goes. Het kantoor bevindt zich in een apart deel van een lokale basisschool.

's-Heer Hendrikskinderen ligt in het hart van Zeeland tussen de Ooster -en Westerschelde in. Direct aan dé verkeersader van Zeeland, de A58 en pal naast de stad Goes.

Goes is een veelzijdige stad met een ruim aanbod aan winkels, gezellige terrassen en bijzondere monumenten. Daarnaast is er een prachtige stadshaven en worden er regelmatig evenementen georganiseerd. Genoeg redenen om de stad te ontdekken!

De juiste zorg, dichtbij
De juiste zorg, dichtbij
Ieder kind en mens heeft behoefte aan een stabiele basis. Soms kan het tijdelijk lastig zijn om die structuur te vinden, door psychosociale problemen of doordat iemand een moeilijke periode in de ontwikkeling doormaakt. Prokino Zorg is er voor kinderen, jongeren, gezinnen en volwassenen die extra aandacht en begeleiding nodig hebben wanneer zij vastlopen. Thuis of op school.
Al 20 jaar
Al 20 jaar
Al 20 jaar bieden we hulp in Zeeland aan kinderen, jongeren en gezinnen die ondersteuning nodig hebben bij het opgroeien en aan volwassenen die begeleiding zoeken om meer zelfredzaam te worden. Dit betekent begeleiding voor de allerkleinsten tot aan 18 jaar en ouder; iedereen is bij ons welkom. Samen zorgen we ervoor dat eenieder zich op de best passende manier kan ontwikkelen.

Onze zorgproducten

Individuele begeleiding Jeugd

Individuele (specialistische) begeleiding (jong)volwassenen

Gezinsbegeleiding/Opvoedondersteuning

Begeleiding op school

MDFT: Multi Dimensionele Familie Therapie (12-18 jaar)

Woonbegeleiding voor jongvolwassenen (17,5 -23 jaar)

Casusregie

Onze partners
Onze partners
In Zeeland is Prokino Zorg initiatiefnemer van het samenwerkingsverband Team Integrale Jeugdhulp (TIJ Zeeland). Samen met partners uit de jeugd GGZ, LVB en jeugd en opvoeding verzorgen we hierdoor een breed aanbod aan jeugdhulp voor kinderen tot 18 jaar. Denk bijvoorbeeld aan dagbehandeling en dagbesteding, maar ook aan intensieve ambulante begeleiding, onderwijs-zorg arrangementen en basis- en specialistische GGZ. Met dit netwerk aan partners biedt Prokino Zorg de juiste zorg en expertise die het kind en het gezin nodig hebben.
TIJ Zeeland

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Zorg Zeeland en West-Brabant
Adres
Ruychrockstraat 1
Postcode
4472 AW
Stad
's-Heer Hendrikskinderen
Postbus
-
Contact
Telefoon
0113-639070
KVK-nummer
-
Openingstijden
Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 17:00