Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Zorg
Locaties
Arnhem-nijmegen
Brug De Oversteek Nijmegen

Arnhem-Nijmegen

Onze zorglocatie is gelegen in een bruisende nieuwbouwwijk. Deze locatie delen we onze collega's van het Sint-Nicolaas internaat.

Jongere met zorgvraag.
Over onze locatie
Onze locatie ligt in een bruisende nieuwbouwwijk in Nijmegen-Noord. We hebben meerdere naast elkaar gelegen huizen waar onze jongeren wonen en we delen onze achtertuinen met de huizen van het schippersinternaat. Het kleine centrum van Oosterhout bevindt zich op slechts twee minuten fietsafstand. Hier kunnen de dagelijkse boodschappen worden gedaan. De uiterwaarden van de Waal liggen ook erg dichtbij. Hier kunnen onze jongeren onthaasten en kunnen ze genieten van dit mooie stukje natuur. De steden Arnhem en Nijmegen liggen iets verderop en zijn per fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar. In beide steden zijn er veel voorzieningen, zoals winkels, onderwijs en vele sportmogelijkheden.
Meisje
De juiste hulp, voor ieder kind
Bij Prokino Zorg ondersteunen we kinderen en gezinnen waar het nodig is. Zo kunnen zij thuis begeleiding krijgen, maar kunnen kinderen en jongeren ook terecht in één van onze woonvoorzieningen als het thuis (tijdelijk) niet gaat, of een combinatie. In overleg met het kind en de ouders of verzorgers stemmen we af hoe we de juiste hulp kunnen bieden. Ieder kind is bij ons welkom: kind, jongere en jongvolwassene. Ons zorgaanbod is daarom breed. We zien potentie in ieder kind en zetten samen met hem of haar concrete en positieve stappen in de ontwikkeling.

Onze zorgproducten

Vanuit onze locatie in Nijmegen bieden wij de volgende hulp aan:

Gezinsbegeleiding

Kiestraining voor basisschoolleerlingen (4-12 jaar)

Gezinshuis (0-18 jaar)

Woonhuis (vanaf 12 jaar)

Kamertrainingscentrum KTC (16 -18 jaar)

Aanmeldprocedure

Alleen professionals van een wijkteam, gecertificeerde instellingen en artsen kunnen cliënten aanmelden. Wij ontvangen volledig ingevulde aanmeldformulieren uitsluitend per beveiligde e-mail via onderstaande knop.

De benodigde aanmeldformulieren worden hieronder als download aangeboden.

Aanmelden per beveiligde e-mail

Contactgegevens

Locatie
Naam
Kirsten Zijlstra
Adres
Volsellastraat 3
Postcode
6515 DX
Stad
Nijmegen
Postbus
Contact
Telefoon
06-83700545
KVK-nummer
Openingstijden
Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 17:00