Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-bruintje-beer

Prokino Bruintje Beer (sluit per 6 juli '24)

Peuteropvang
Decorative bar
Prokino Bruintje Beer, peuteropvang Terneuzen
Onze dienstverlening
Prokino Bruintje Beer sluit per 6 juli. Kijk op onze website voor Peutergroepen in de buurt. Je vindt ons in buurtcentrum Rivierenhuis in Terneuzen. Hier hebben we een fijne plek, speciaal ingericht voor peuters van 2 tot 4 jaar. Jouw peuter kan hier een aantal ochtenden per week gezellig komen spelen met andere kinderen. Dat is niet alleen leuk, maar ook leerzaam voor jouw kind. Met onze activiteiten, onder andere uit het programma voor Vroegschoolse Educatie (VE), bereiden we jouw peuter voor op de grote stap naar de basisschool. Naast onze eigen binnenruimte is er een fijn plein voor de kinderen om op te spelen. Ook hebben we bij Prokino Bruintje Beer een gave Springlab beweegvloer! De gave interactieve vloer om bewegen, leren, ontdekken en spelen te combineren.
Het allerleukste aan peuteropvang Prokino Bruintje Beer
De Springlab beweegvloer
Spelen met de Springlab beweegvloer! De gave interactieve vloer om bewegen, leren, ontdekken en spelen te combineren.
Activiteiten
Knutselen, dansen, buiten spelen; alles kan op de peuteropvang.
Uk & Puk
De leuke activiteiten van Uk & Puk.
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Uk en Puk
Op avontuur met Uk & Puk
Op de peutergroep werken wij met het Vroegschools Educatie (VE) programma Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met dit programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw peuter met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes jouw peuter om zich sociaal en emotioneel verder te ontwikkelen, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.
Voor- en Vroegschoolse Educatie
Voorschoolse Educatie (VE)
Om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren, werken we op de peuteropvang met Voorschoolse Educatie (VE). De activiteiten uit het VE-programma laten jouw kind al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen. Hierdoor ontwikkelt jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder.
Meer over VE
Tarieven
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Peuteropvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Bruintje Beer
Adres
Ijsselstraat 1
Postcode
4535 GT
Stad
Terneuzen
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer POV
544559526
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
8:15 - 12:15
Dinsdag
8:15 - 12:15
Woensdag
8:15 - 12:15
Donderdag
8:15 - 12:15
Vrijdag
8:15 - 12:15